16.01.2018

Actes en les que hi participarà l’Ajuntament d’Eivissa a FITUR

Actes i presentacions en les que hi participaran l’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, i la regidora de Turisme, Glòria Corral en el marc de la Fira Internacional de Turisme que s’inaugura demà dimecres dia 17 de gener a Madrid.

Dimecres 17 de gener
10.30 h. Inauguració oficial de FITUR.
12.20 h. Visita presidenta Govern Balear, Francina Armengol.
14.00 h. Presentació Web Ajuntament d’Eivissa Xines. Estand Eivissa (9C01 Pavelló 9).

Dijous 18 de gener
11.30 h. Presentació turisme familiar i entrega del títol com a destinació de turisme familiar. Estand Eivissa.
14.30 h. Presentació Viu la Posidònia. Estand Eivissa.
16.00 h. Presentació Ibiza Gay Pride. Pavelló 3
20.00 h. Presentació Passarel·la Adlib. Hotel Only You (Atocha)
21.00h. Presentació programa d’activitats i actes del 25 aniversari del Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat. Instituto Cervantes (edifici de las Cariàtides, c/ Alcalá, 49).

Els mitjans d’Eivissa interessats en assistir a la presentació del programa del 25 aniversari del Grup Ciutats Patrimoni de la Humanitat a l’Institut Cervantes, podeu tramitar la vostra acreditació al següent correu electrònic: ana.martin@globallygroup.com

Divendres 19 de gener
10.00 h. Reunió Assemblea d’Alcaldes Grup Ciutats Patrimoni de la Humanitat. Estand de Còrdova. Pavelló 5 Andalusia. Foto de família en acabar la reunió.
10.30 h. Presentació Bloop Festival. Estand Eivissa.
11.30 h. Acte de presentació del Pla d’acció 2018 Turespaña i Grup Ciutats Patrimoni de la Humanitat amb la Secretaria d’Estat de Turisme, Matilde Asián i el Director General de Turespaña, Manuel Butler.
12.15 h. Signatura conveni amb paradors, amb la Presidenta de Paradors, Ángeles Alarcó. Estand de Paradores. Pavelló 10.
14.00h. Presentació Cursa Eivissa Patrimoni de la Humanitat amb presència de l’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz; Raúl Chapado, president de la Federació Espanyola d’Atletisme, Agustín Perea, regidor d’Esports, i Núria Fernández, atleta Olímpica. Estand d’Eivissa.

 

Deixa un comentari

La teva adreça correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *