Passeig de Vara de Rey, 4

+34 971 316074
Reserva a través de la página web: wwwlagaiaibiza.com l lagaia@ibizagranhotel.com

Amb la primera estrella Michelin de la ciutat idos sois Repsol, La Gaia ofereix una fusió perfecta entre l’alta cuina i l’expressió artística al servei del millar producte local. Un viatge sensorial i envoltant que apella als cinc sentits i transcendeix la gastronomia. Un restaurant sostenible que basa els seus menús en aliments de procedencia local. Experiencia mediterránia by Óscar Molina.

Menú degustació Tanit
El menú degustació ‘Tanit” és la resposta a la recerca incessant de l’excel lencia i la sofisticació. El resultat de lexiqencia i curiositat del xef Óscar Molina resulta un ball de sabors, els vertaders protagonistes deis quals són els productes locals de l’illa d’Eivissa repartits en les 10 creacions més iconiques.

Primera trobada
Merenga d’amanida
Tonyina picant amb carabassó i mostassa envinagrada
Tomata envinagrada i caviar

Obra principal
Brou de ramen.
Ostra al natural (ají groc I moniato 1 “chalaca”)
Amanida de crostes (peix sec I pa I tomatal)
Tiradito de corball (xili de Jalapa I alfabega)
Remolatxa en escabetx (coco I rave picant I anacard)
Coctel de carabiner (alga codium I escuma del seu corall)
Cocotxes de rap (maionesa d’all negre)
Arres negre (cornsmut I cuttlesh I xile serra)
Spicy Black Angus (herbes aromàtiques I albergínia al foc)

Dolcor
Prats d’Eivissa (poma I peta Is de flors I te de qessamí)
Pitiüses (essencia de pi I xocolata I cítrics)

Caixadolça
Teula de sesarn i llimona
Fruita de la passió i vainilla
Cítrics i ametlla
Xocolata blanca
Merenga de cafe
Bombó de bosc

Menú degustació Posidònia
l’equip de La Gaia ha creat una selecció de 14 elaboracions noves que fusionen alta cuina i expressió creativa, un autentlc viatge culinari adaptat a la temporalitat del producte local en qué es conjuga la sostenibilitat i la creativitat.

Primera trobada
Merenga d’amanida
Tonyina picant amb carabassó i mostassa envinagrada
Tomata envinagrada i caviar

Obra principal
Brou de ramen
Ostra fregida (crema sabaiona de congre)
Pebrera torrada (granissat I el seu suc I alfabega)
Cebiche de llobarro (oliva verda I romesco)
Sardina fumada (llimona I alga codium I fonoll)
Figa al foc (llet de cabra I mel)
Remolatxa al forn (caviar I beurre blanc)
llamàntol blau a la brasa (raïm de mar I corall l rel d’api)
Emulsió d’ossos amb sal (pa xinès)
Porc negre (“cochinita pibil” I carxofa)
Arras de matances melós (bolets)
Anyell d’Eivissa (Al “Josper” I ají rocoto)

Dolçor
Alvocat cremós (neu de xili de Jalapa l llimona kefir)
Bavaroise de préssec (estragó salvatge I flors d’Eivissa)
White chocolate ganache (gerd I yuzu)

Caixadolça
Teula de sesam i llimona
Fruita de la passió i vainilla
Cítrics i ametlla
Xocolata blanca
Merenga de café
Bombó de bosc

El nostre agra’iment a: bodegues Can Rich; Ibiza Púnica Delicatessen Floral, Peix Nostrum confraria de pescadors d’Eivissa, Vicent Marí Serra “Palermet’, formatgeria Ses Cabretes, Associació d’Apicultors d’Eivissa i Maria b.ceramics.

Consulta el programa d’activitats ‘Viu la Posidònia’ 2022:  Programa d’activitats Viu la Posidònia