18.08.2017

Tots som Barcelona

L’Ajuntament d’Eivissa s’ha adherit avui a la convocatòria de la FEMP (Federació Espanyola de Municipis i Províncies) de cinc minuts de silenci en senyal de rebutja a l’atemptat d’ahir de tarda a Barcelona i com a mostra de condol a familiars, amics de les víctimes i ciutadania en general. Les concentracions de 5 minuts de silenci s’han realitzat a les portes dels principals edificis municipals: Can Botino, el CETIS i l’edifici municipal situat al carrer de Carles III.

photo5814423934328744461
El tinent d’alcalde Alfonso Molina, present a Can Botino, ha afirmat que “aquests atemptats són fruit de la barbàrie més absurda, que no va enlloc”. Ha afegit que Barcelona és una ciutat molt propera a Eivissa per cultura, relacions personals i ha afirmat que front a la por que alguns pretenen sembrar, el poble eivissenc seguirà visitant Barcelona.

Per la seva banda, el també tinent d’alcalde Joan Ribas, present al CETIS, concentració a la que s’ha afegit l’ex conseller català Francesc Homs, ha explicat que els eivissencs i eivissenques “seguirem amb la nostra vida, seguirem sortint al carrer, seguirem anant a concerts o a espectacles multitudinaris, seguirem sent com son perquè no els hi permetrem que amb el seu terror ens canviïn’.

photo5816425865830050269

L’alcalde d’Eivissa, Rafel Ruiz, per la seva part ha acudit al minut de silenci convocat pel Consell de Formentera.

Deixa un comentari

La teva adreça correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *