Museu d’Art Contemporani d’Eivissa

Un dels museus d’art modern pioners a Espanya

El Museu d’Art Contemporani d’Eivissa (MACE) va ser inaugurat en 1969 gràcies a l’impuls de l’Ajuntament d’Eivissa potenciat per la Biennal d’Eivissa, que havia celebrat la seua primera edició el 1964. És per tant, un dels museus d’art contemporani més antics de l’Estat.

La seua seu ha estat sempre, fins avui, a l’edifici de Simón Poulet (1727).

El MACE guarda en les seues col·leccions, sempre molt compromeses amb l’avantguarda, fons de diferents procedències, entre els quals cal destacar les obres premiades de la Biennal i d’Ibizagráfic, i les col·leccions de gravat de la donació de Carl van der Voort. Entre els artistes representats, Will Faber, Eduard Micus, Erwin Broner, ‘Portmany’, Erwin Bechtold, Gilbert Herreyns, Frank El Punt, Antoni Hormigo, Rafael Tur Costa, Tàpies, Equip Crònica, Millars…

Després d’una reforma profunda, el museu reobre el 2012 amb un nou edifici de vidre en els antics jardins, que creix cap a l’interior de la terra i el dota de noves sales per a exposicions temporals. L’obra va posar al descobert un conjunt d’habitatges púnics del segle IV a. de C. que s’han integrat a l’espai annex mitjançant un sòl transparent.

Museu d’ Art Contemporani
Ronda de narcís Puget s/N
Tel. 971302723,
mac@eivissa.es