26.12.2016

Els Reis Mags arriben a Eivissa

El proper dia 3, de 17:00 a 20:00 hores, els boixos i boixes del municipi d’Eivissa rebran la visita dels patges reials a la plaça d’Antoni Alberti i Nieto. A les 19:00 hores s’ha programat un espectacle infantil de màgia a càrrec del mag Albert.
El dimecres dia 4 de gener, la recepció dels patges reials es farà també al Mercat Vell des de les 11:30 fins les 13:00 hores i de 17:00 a 20:00 hores a la plaça d’Antoni Albert i Nieto.

Tots els dies es preveuen activitats infantils i tallers. Els més petits podran elaborar la carta als Reis Mags, participar en un taller de cuina, de globoflèxia, maquillatge, xapes, videojocs de música i esports, elaboració de corones i caretes.

Un altre de les novetats es el canvi en el recorregut de la cavalcada dels Reis d’Orient que, a partir de les 18.30 hores, enguany arribaran a la platja des ses Figueretes per a continuar amb el següent recorregut: passeig de ses Pitiüses, carrer del periodista Francesc Escanelles, carrer d’Astúries, carrer del País Basc, avinguda d’Espanya, avinguda d’Ignasi Wallis, avinguda d’Isidor Macabich, carrer Abad i Lasierra, carrer de Josep Zornoza Bernabeu i arribada a la plaça d’Antoni Albert i Nieto on atindran a grans i petits.

Deixa un comentari

La teva adreça correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *