24.03.2020

Ajornada Eivissa Medieval i cancel·lat l’International Music Summit

L’Ajuntament d’Eivissa, a conseqüència de l’estat d’alerta decretat pel Govern pel coronavirus, ha anunciat l’ajornament de la celebració d’Eivissa Medieval, que anava a tenir lloc entre el 7 i el 10 de maig. Més endavant s’estudiarà la possibilitat de fer-ho en un altre moment de l’any, en cas que sigui possible.

Des de la regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Eivissa ja s’està avisant a les empreses, artesans i associacions que havien presentat sol·licituds per a participar.

La regidora de Festes, Montse García, ha afirmat que “es tracta d’una situació excepcional i desgraciadament aquesta cita, que celebra la declaració d’Eivissa com a Patrimoni Mundial, s’haurà d’ajornar per primera vegada en els vint anys que porta celebrant-se”.

Així mateix, l’organització de la trobada de música electrònica International Music Summit (IMS), que anava a celebrar la seva XIII edició a l’illa entre el 20 i el 22 de maig, ha anunciant la cancel·lació de l’esdeveniment, que queda posposat a maig de 2021.

Les entrades seran retornades encara que existeix la possibilitat de transferir els tíquets a l’edició de 2021.

Aquestes dues mesures se sumen a la suspensió de molts altres actes i esdeveniments culturals, esportius i d’oci previstos per a aquesta primavera.

 

 

Una resposta a “Ajornada Eivissa Medieval i cancel·lat l’International Music Summit”

Deixa un comentari

La teva adreça correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *