Carregant Esdeveniments

« All Esdeveniments

  • Aquest event ja ha passat.

Viu la Posidònia

16 Setembre 2017 · 09:00 - 23:55

Per a donar a conèixer la importància de la posidònia oceànica, s’han coordinat una sèrie d’activitats que combinen natura, art i gastronomia.

1.-Visita en caiac a la Posidonia:
Tots els dissabtes, des del 29 de juliol fins el 30 de setembre, s’han programat visites gratuïtes en caiac a la praderia de posidònia oceànica, per a grups de 25 persones . Al llarg de la visita s’explica quins son els valors de la posidònia, responsable de les aigües transparents  d’Eivissa i Formentera, i de la regeneració de les platges.
Lloc: Platja de ses Figueretes.
Horari: de 9.30 h. a 12.00 h.
Preu: Gratuit
Reserva prèvia: 971 399 232 o turisme@eivissa.es

2.-Per altra banda, 20 restaurants del municipi d’Eivissa ofereixen distintes  propostes gastronòmiques, a través de diversos plats i menús, en els que es fa un homenatge a les praderies de posidònia com a singulars ecosistema on conviuen una ampla varietat de espècies marines i que tindran com a protagonista la marca de garantia Peix Nostrum.

A la iniciativa  d’homenatge a la posidònia, s’hi han sumat el següents restaurants i hotels: Ca n’Alfredo, Cafè Montesol, Can Pou, El Restaurante (Hotel Pachá), Essence, Formentera, Guillemís, Heart Ibiza, La Gaia, la Solera, Mirador de Dalt Vila, Nobu Hotel, Peter Pan, Reart, sa Brisa, sa Nansa, Ses Figueres Ibiza,Tastem, Yokubo i Zela.

3.-Art: La Posidònia, una joia
Enric Majoral
Premi Nacional d’Artesania 2007.
Carrer d’Anibal, 8
Horari: De 12 a 14 h. els dissabtes
Copa de benvinguda. Mostra sobre el procés artistic i l’evolució de la col.lecció Posidònia.

Elisa Pomar: 
Medalla d’Or de la Ciutat d’Eivissa, ha incorporat la tradició i la cultura de l’illa a joies exclusives que ja desfilen en passarel.les internacionals.
Carrer de Castelar, 1.
Horari: De 12 h. a 14 h. els dissabtes

4.-Cultura: Posidònia, Patrimoni de la Humanitat
Descobrir la bellesa del fons submarí, observar la praderia al seu entorn, la importància de la posidònia es fonamental per a garantir el futur de les costes i platges d’Eivissa i Formentera.  Una exposició  de 20 fotografies del biòleg i investigador Xavier Más, ens permetrà descobrir la bellesa de la praderia de posidònia i també els danys i perills als que s’enfronta.

Des de l’Ajuntament d’Eivissa es vol posar a l’abast de tots els visitants les ferramentes necessàries per a que ajudin a la conservació de la biodiversitat marina, respectin i apreciin el patrimoni natural i, a la vegada, que gaudeixin de la bellesa i l’ampla oferta cultural i patrimonial de la ciutat d’Eivissa.

https://turismo.eivissa.es/wp-content/uploads/2017/07/Programa-Vive-la-Posidonia.pdf

Posidonia 5

Detalls

Data:
16 Setembre 2017
Hora:
09:00 - 23:55
up