Carregant Esdeveniments

« All Esdeveniments

  • Aquest event ja ha passat.

Festes als Barris

29 Juny 2017 - 31 Agost 2017

Dalt Vila, Can Escandell, Ses Figueretes, Platja d’en Bossa, Cas Serres i sa Capelleta són els barris d’Eivissa que ocupen un lloc destacat al calendari de festes de la ciutat.

El 29 de juny, Dalt Vila, commemora Sant Pere amb una missa celebrada a l’església de es Convent. A continuació, a la plaça de sa Carrossa es construeix un mercat artesà al qual, entre d’altres coses, es poden degustar productes típics de la gastronomia eivissenca. Sense oblidar el ball pagès i popular que amenitza la vetllada.
Durant aquest mateix mes de juny tenen lloc també les festes de Can Escandell.

Un mes més tard, concretament el dia 10, el barri de sa Capelleta celebra San Cristòfol. Arribat ja el mes d’agost, el torn és per Platja d’en Bossa i ses Figueretes. Al mes de setembre, el barri de Cas Serres posa el punt i final a les celebracions.

En el barri des Clot, la AAVV és la qual s’encarrega d’organitzar el programa d’actes, que va del 25 al 29 de juliol i té lloc en el Parc de la Pau. Entre els esdeveniments destacats s’inclou un sopar de germanor, on cada veí aporta alguna cosa a la festa.

 

Detalls

Inici:
29 Juny 2017
Finalització:
31 Agost 2017
up