Turisme accessible

dsc_2630

L’Ajuntament d’Eivissa fa anys que està treballant per ser un municipi accessible, on tots els ciutadans i els visitants puguin moure’s per tota la ciutat sense dificultats i amb seguretat.

Amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat, totes les obres de reforma que es duen a terme són de millora del paviment i dels nivells d’accessibilitat als carrers de tota la ciutat, eliminant les barreres arquitectòniques a les vies públiques, a les platges i als edificis públics.

Per a persones amb visibilitat reduïda, s’estan adaptant els semàfors amb senyals sonors, així com una pàgina web accessible i en col·laboració amb l’ONCE (Organització Nacional de Cecs Espanyols) s’han realitzat una guia turística de la ciutat i les cartes dels restaurants en alfabet Braille.

Una ciutat sense barreres per millorar la qualitat de vida de tots els ciutadans i oferir un turisme accessible i segur a tots els visitants, és una prioritat de la ciutat d’Eivissa.

A les Oficines d’Informació Turística es pot sol·licitar la guia Eivissa Patrimoni Mundial per a persones amb deficiències visuals, en alfabet Braille. Està diponible en català, castellà, anglès i alemany.

 

Talamanca
Audio Signe Guies