Talamanca

La major platja de la ciutat ocupa una badia contígua al port

Situada a la badia de Talamanca, els seus 900 m de longitud la fan la platja més gran del municipi. És poc profunda, de sorra fina, i es troba molt ben protegida dels vents.

La seva amplària permet l’existència d’un passeig de fusta elevat sobre la sorra que configura un itinerari ideal per passejar a peu.

La platja compta amb multitud de serveis d’oci, restauració i allotjament, encara que la seva extensió afavoreix que sempre es mantengui un ambient tranquil, durant tot l’any.

Platja lliure de fums d’Eivissa

Per als qui busquin zones al costat del mar lliure de cigarrets i de fums, l’Ajuntament ha habilitat dues zones a Talamanca. Es tracta del tram de costa que està situat entre l’hotel Ses Figueres i l’hotel Simbad.

La segona zona de bany on està prohibit el consum de tabac comença al costat de la piscina de l’hotel Simbad i acaba en el punt on veuran una palmera de sis braços.

sendEnviar a un amic
Ampliar mapa
close
navigate
Per anar a la platja de Talamanca cal dirigir-se cap a l'altre costat del port, a la zona oposada a la ciutat històrica. Allí, a la rotonda dels cans eivissencs, es pot prendre qualsevol dels dos carrers paral•lels que van cap als ports esportius (el passeig de Joan Carles I o l’avinguda 8 d'Agost). Ambdós conflueixen en una rotonda que dóna accés a Talamanca
wheelchair
Accessible

També li pot interessar

Ses Figueretes
La platja de ses Figueretes està situada al barri del mateix nom i està configurada com un conjunt de [...] LLEGIR MÉS
Platja d’en Bossa
Un total de 700 dels 2.700 m de platja d'en Bossa pertanyen a la ciutat d'Eivissa. Aquesta zona, situada [...] LLEGIR MÉS
Llocs d’interès