Ses Figueretes

La platja més propera al cor de la ciutat, amb multitud de serveis

La platja de ses Figueretes està situada al barri del mateix nom i està configurada com un conjunt de diverses cales o petites platges que s’uneixen a petites zones rocoses. Pot afirmar-se que aquesta és la platja per excel•lència de la ciutat d’Eivissa, ja que es troba dins del nucli urbà més proper al centre de la ciutat i s’hi pot accedir en transport públic, a peu o en bicicleta.

A causa de la seva ubicació, el seu entorn compagina tot tipus de negocis turístics amb els serveis propis d’una ciutat.

Platja per a gossos a Eivissa

Els amos de mascotes tenen a Eivissa un lloc per gaudir del mar i de la naturalesa amb els seus gossos. En concret, es tracta d’un tram de 450 metres platja, situat entre l’hotel Torre del Mar i ses Figueretes.

Trobaran fàcilment els cartells que senyalitzen l’àrea reservada per als jocs i el bany dels cans. També les recomanacions de bones pràctiques, incidint en la necessitat de recollir els excrements. Per facilitar aquesta tasca, s’ha habilitat un dispensador de borses i una paperera.

sendEnviar a un amic
Ampliar mapa
close
navigate
La forma més senzilla d'accedir a la platja de ses Figueretes és entrar a la ciutat per l’avinguda d'Espanya i girar pel primer carrer a la dreta (C/ de Formentera). La platja és al fons.
wheelchair
No accessible

També li pot interessar

Platja d’en Bossa
Un total de 700 dels 2.700 m de platja d'en Bossa pertanyen a la ciutat d'Eivissa. Aquesta zona, situada [...] LLEGIR MÉS
Talamanca
Situada a la badia de Talamanca, els seus 900 m de longitud la fan la platja més gran del municipi. És poc [...] LLEGIR MÉS
Llocs d’interès