Ses Figueretes

La platja més propera al cor de la ciutat, amb multitud de serveis

La platja de ses Figueretes està situada al barri del mateix nom i està configurada com un conjunt de diverses cales o petites platges que s’uneixen a petites zones rocoses. Pot afirmar-se que aquesta és la platja per excel•lència de la ciutat d’Eivissa, ja que es troba dins del nucli urbà més proper al centre de la ciutat i s’hi pot accedir en transport públic, a peu o en bicicleta.

A causa de la seva ubicació, el seu entorn compagina tot tipus de negocis turístics amb els serveis propis d’una ciutat.

Platja per a gossos a Eivissa

Els amos de mascotes tenen a Eivissa un lloc per gaudir del mar i de la naturalesa amb els seus gossos. En concret, es tracta d’un tram de 450 metres platja, situat entre l’hotel Torre del Mar i ses Figueretes.

Trobaran fàcilment els cartells que senyalitzen l’àrea reservada per als jocs i el bany dels cans. També les recomanacions de bones pràctiques, incidint en la necessitat de recollir els excrements. Per facilitar aquesta tasca, s’ha habilitat un dispensador de borses i una paperera.

sendEnviar a un amic
Ampliar mapa
close
navigate
La forma més senzilla d'accedir a la platja de ses Figueretes és entrar a la ciutat per l’avinguda d'Espanya i girar pel primer carrer a la dreta (C/ de Formentera). La platja és al fons.
wheelchair
No accessible

També li pot interessar

La platja de Talamanca té 900 m d'extensió
Talamanca
Situada a la badia de Talamanca, els seus 900 m de longitud la fan la platja més gran del municipi. És poc [...] LLEGIR MÉS
Platja d'en Bossa és el major arenal de l’illa
Platja d’en Bossa
Un total de 700 dels 2.700 m de platja d'en Bossa pertanyen a la ciutat d'Eivissa. Aquesta zona, situada [...] LLEGIR MÉS
recintoamurallado_portaltaules
El recinte emmurallat de Dalt Vila
Eivissa capital va disposar de muralles des de la més remota antiguitat. L’actual fortalesa, no obstant això, es va construir en temps del renaixement, per […] LLEGIR MÉS